Over mij

Hallo! Mijn naam is Emily Kist, ik ben 27 jaar en woon in het mooie Ruinerwold. Hier woon ik samen met mijn vriend Tim en onze Border collie Finley.
Roxi was mijn eerste Border collie, bij haar is mijn passie voor dit ras ontstaan. Na Roxi kwam Noa, ze woont nog gezellig bij mijn ouders maar is natuurlijk ook nog wel een beetje van mij! Je zal haar ongetwijfeld eens zien bij ons thuis.

Naast mijn werk ben ik graag aan de wandel, maak ik graag uitstapjes en ben ik te vinden op de survivalrun baan.  Zodra Finley oud genoeg is, ga ik met hem op agility. Hij is namelijk nog in de groei. Lekker niks doen vind ik ook fijn, maar daar ben ik niet zo goed in!

Hoe ben ik bij het hondentrimmen gekomen? Na 2 andere opleidingen volledig te hebben afgerond, was ik nog niet tevreden. Ik wilde graag iets met dieren doen, maar wat?! Ik hoorde over de hondentrimwereld en ik besloot mij erin te gaan verdiepen. En ja, dit was het! Na vele uren stage, praktijk en theorie examens heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Daarnaast heb ik verschillende workshops en demo's bijgewoond. 

Nu mag ik mij eigenaar noemen van Trimsalon Knappe Koppies!

Ik blijf groeien door middel van workshops, lezingen, vakdagen en demo's bij te wonen. Ook ben ik lid van Groomers Europe.